Netwerken en beleving tijdens de businessregatta: Snert&Mossel Race

In samenwerking met SailForce zeilevents, organiseert Ligthart Communicatie op vrijdag 11 oktober 2019 de 2e editie van de ‘Snert&Mossel Race’. Een laagdrempelige businessregatta, waarin de begrippen netwerken, teambuilding, competitie en ‘even uitwaaien’ centraal staan. Vind je het leuk om op een geheel andere manier collega-ondernemers te ontmoeten? Doe dan mee!

Op de Oosterschelde, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ben je onderdeel van een zeilteam en ga je de strijd aan met andere wedstrijdboten om als eerste over de finish te komen. Een prachtige belevenis!

Zeilervaring is niet vereist. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je een nat pak oploopt. De schepen zijn sportief, maar ook comfortabel. Je wordt voorzien van goede zeilkleding. Onder toezicht van de schipper wordt de boot als team bestuurd. Je kunt actief meedoen, of gewoon lekker meevaren en genieten. Om het extra leuk en spannend te maken worden er meerdere korte wedstrijden gevaren.

De 1e editie die vorig jaar plaatsvond, was direct een groot succes, ondanks de regenbuien die werden getrotseerd. iedereen was het erover eens: voor herhaling vatbaar!

Je kunt idividueel meedoen of samen met je eigen relaties een team van 6 tot 8 samenstellen, voor een ‘eigen’ boot met schipper.

Snert&MosselRace Oosterschelde

 

Programma Snert & Mossel Race, vrijdag 11 oktober 2019

De deelnemers komen met eigen vervoer (car-poolend) naar de jachthaven van Wemeldinge in Zeeland, waar de boten liggen afgemeerd.
Zie hier de havenlocatie. Je rijdt ná de files!

12.00 uur: Ontvangst met koffie en aansluitend een lunchbuffet met erwtensoep bij  een gezellig hotel-café nabij de haven.

13.30 uur: Inleiding, briefing en groepsindeling.

14.00 uur: Inschepen, uitvaren en ‘inzeilen’, als voorbereiding op de wedstrijden.

15.00 uur: Start van de regatta en teambuilding. Tijdens en tussen de wedstrijden door kun je gebruik maken van de catering aan boord. Water, frisdrank, biertje, wijntje… we houden het onderweg ook gezellig.

17.30 uur: Terug in de haven, gezamenlijke borrel op de steiger of in de kajuit bij een van de schepen, de ‘Apres Sail’.

18.00 uur: Uitschepen.

Optioneel: mosselmaaltijd in het restaurant
Ca. 18.30 uur ben je welkom in het restaurant voor een maaltijd met heerlijke zeeuwse mosselen of een alternatief als je niet van mosselen houdt.

Kosten

Deelname aan het event  € 145,- p.p. (excl. BTW)
inclusief koffie/thee en lunchbuffet, catering aan boord, zeilkleding en Apres Sail

Diner: mosselmaaltijd (of alternatief) en drankjes voor eigen rekening.

Doe je mee? Stuur dan vóór 1 oktober een mailtje naar henk@ligthartonline.nl en meld je aan! Het wordt een mooie ervaring waarbij je nieuwe contacten kunt leggen en misschien ook ‘oude bekenden’ kunt treffen.

Meer informatie, zoals de routebeschrijving, parkeerplaats, lijst van deelnemers, carpoolen etc. ontvang je ca. een week voor aanvang.

 

Download hier eenSnert & Mossel Race Oosterschelde
PDF document van
3 pagina’s over de
Snert & Mossel Race.

Met zeilersgroet,

Henk Ligthart

 

 

 

 

Snert & Mossel Race Oosterschelde