Netwerken en beleving tijdens de businessregatta: Snert&Mossel Race

In samenwerking met SailForce zeilevents, organiseert Ligthart Communicatie op vrijdag 26 oktober de ‘Snert&Mossel Race’. Een laagdrempelige businessregatta, waarin de begrippen netwerken, teambuilding, competitie en ‘even uitwaaien’ centraal staan. Het event is gericht op ondernemers en directieleden van MKB-bedrijven, die het leuk vinden om op een geheel andere manier collega-ondernemers te ontmoeten.

Op de Oosterschelde, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ben je onderdeel van een zeilteam en ga je de strijd aan met 2 andere wedstrijdboten om als eerste over de finish te komen. Een prachtige belevenis!

Zeilervaring is niet vereist. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je zeeziek wordt of en nat pak oploopt. De schepen zijn sportief, maar ook comfortabel. Je wordt voorzien van goede zeilkleding. Onder toezicht van de schipper wordt de boot als team bestuurd en ben je actief als grootzeiltrimmer, genuatrimmer, roerganger, tacticus of wat meer passief: ‘gewicht aan loef’. Om het extra leuk en spannend te maken worden er meerdere korte wedstrijden gevaren.

Snert&MosselRace Oosterschelde

 

Programma

12.00 uur: Ontvangst met koffie en aansluitend een lunchbuffet met erwtensoep bij  een gezellig hotel-café nabij de haven van Wemeldinge – Zeeland.  Zie hier de havenlocatie. Je rijdt ná de files!

13.30 uur: Inleiding, briefing en groepsindeling.

14.00 uur: Inschepen, uitvaren en ‘inzeilen’, als voorbereiding op de wedstrijden.

15.00 uur: Start van de regatta en teambuilding. Tijdens en tussen de wedstrijden door kun je gebruik maken van de catering aan boord. Water, frisdrank, biertje, wijntje… we houden het onderweg ook gezellig.

17.30 uur: Terug in de haven, gezamenlijke borrel op de steiger of in de kajuit bij een van de schepen, de ‘Apres Sail’.

18.00 uur: Uitschepen.

Optioneel: mosselmaaltijd in het restaurant
Ca. 18.30 uur ben je welkom in het restaurant voor een maaltijd met heerlijke zeeuwse mosselen of een alternatief als je niet van mosselen houdt.

Kosten

Deelname aan het event  € 145,- p.p.
inclusief koffie/thee en lunchbuffet, catering aan boord, zeilkleding en Apres Sail

Optioneel
Diner: mosselmaaltijd (of alternatief) € 27,50
Drankjes voor eigen rekening.
De bedragen zijn excl. BTW.

Doe je mee? Stuur dan vóór 15 oktober een mailtje naar henk@ligthartonline.nl en meld je aan! Het wordt een mooie ervaring waarbij je nieuwe contacten kunt leggen en misschien ook ‘oude bekenden’ kunt treffen.

Meer informatie, zoals de routebeschrijving, parkeerplaats, lijst van deelnemers, carpoolen etc. ontvang je ca. 2 weken voor 26 oktober.

Download hier een
PDF document van
3 pagina’s over de
Snert & Mossel Race.

Met zeilersgroet,

Henk Ligthart