Marketing / communicatiestrategie

Reclamebureaus zijn Communicatiebureaus geworden. Het woord ‘reclame’ staat tegenwoordig vooral voor gedrukte media en RTV. Communicatie gaat verder. In een communicatiestrategie gaat het om alle soorten van informatie die een bedrijf of merk kan genereren, extern of intern. Daarbij kan ‘online’ niet ontbreken. Online conversaties en de online reputatie van een merk of organisatie zijn minstens zo belangrijk.

Denken in mogelijkheden

Ligthart Communicatie helpt organisaties met het ontwikkelen en versterken van de marketing-communicatie-strategie. Daarbij denken we niet in middelen maar in mogelijkheden. We adviseren over alle communicatievormen waarmee een merk of organisatie succes kan behalen. Van onderwerpen als huisstijl-design tot website, webshop, social media, online advertising, videomarketing, events, promotiemateriaal, persberichten, e-mail marketing… en nog veel meer.

Geen ‘wilde’ ideeën

Communicatieadvies en creativiteit komen altijd tot stand vanuit doelstellingen, doelgroepen en de kernwaarden van de klant. Geen ‘wilde’ ideeën, maar een goed doordachte aanpak op basis van de juiste analyse en kennis van zaken. Een oriënterend kennismakingsgesprek kan u al zinvolle ideeën opleveren!

Benieuwd naar ons werk? Check de projectenpagina.