Design, onmisbaar voor krachtige communicatie

Het vertalen van een marketing-boodschap begint met het bedenken van een concept. Maar ook goede vormgeving voor de communicatiemiddelen is essentieel. Daarmee ontstaat heldere en onderscheidende communicatie. Het bepaalt de eerste én laatste indruk die de doelgroep krijgt van het merk. Het imago wordt erdoor versterkt en ook de organisatie als geheel profiteert er van.

Design is veel meer dan een leuk ontwerp. Het gaat over een totaalbeeld van afbeeldingen, vormen, kleuren, lettertypen en stijlen. Al deze elementen worden optimaal afgestemd voor print, online en outdoor. Alles moet kloppen om goed een totaalconcept in de markt te zetten.

Samen zijn we sterk

Ligthart Communicatie heeft een intensieve samenwerking met vormgevers in tal van disciplines. Denk aan webdesigners, grafisch ontwerpers, creatieve beeldmakers in 2D en 3D en ruimtelijk vormgevers. Uitsluitend vakmensen die net als wij, topkwaliteit nastreven.

Voor het ontwerpen van een huisstijl en het ontwikkelen van een corporate identity ben je bij Ligthart Communicatie aan het juiste adres. We ontwikkelen het beeld dat bij een merk of organisatie past, vanuit de ware bedrijfsidentiteit en ambities. Perfect passend design, in de meest brede zin van het woord.