Projectmanagement houdt een campagne op koers

Ligthart Communicatie verzorgt je campagne van A tot Z. Vanaf de eerste ideeën en creatie, tot en met de mediaplanning, drukwerk, print- of TV-reclame of online advertising. Ook persberichten en het meten van campagne-resultaten worden door ons verzorgd. We zorgen ervoor dat alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd en dat de uitvoering efficiënt verloopt. We bewaken de planning, de kosten en zorgen ervoor dat de klant op elk moment op de hoogte is van de voortgang.

Zo hebben we al vele succesvolle campagnes mogen maken voor tevreden opdrachtgevers. Op basis van onze ervaring en expertise gaan we structureel en pro-actief te werk.

Hangt het succes alleen af van een creatief idee?

Nee, het succes van een project hangt niet alleen af van het creatieve idee en middelen-mix. Het hangt óók af van de wijze waarop alles aangestuurd en begeleid wordt: het projectmanagement. Het zorgvuldig borgen van kwaliteit, planning en budget is een absolute voorwaarde voor succes.

Onze klanten weten dat de kwaliteit en voortgang van een project bij ons altijd in goede handen zijn. We hebben ervaring in alle denkbare communicatie-disciplines en -technieken. We spreken de taal van creatieven, technici en mediamensen. Daarmee houden we koers en loodsen we communicatieprojecten naar succes.

Check hier een voorbeeld van een strak georganiseerd project