Projectmanagement houdt een campagne op koers

Ligthart Communicatie verzorgt uw campagne van A tot Z. Vanaf de eerste ideeën en creatie, tot en met de mediaplanning, drukwerk, print- of TV-reclame, online advertising, free publicity en meting van de campagne-resultaten. Met vakkundig projectmanagement zorgen we ervoor dat alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd en dat de uitvoering efficiënt verloopt.

Zo hebben we al vele succesvolle campagnes mogen maken voor uiteenlopende opdrachtgevers. Op basis van onze ervaring en expertise gaan we structureel en pro-actief te werk.

Het succes van een campagne hangt niet alleen af van het creatieve idee en middelen-mix, maar ook van de wijze waarop alles aangestuurd en begeleid wordt: het projectmanagement. Het zorgvuldig borgen van kwaliteit, planning en budget is een absolute voorwaarde voor succes.

Onze klanten weten dat de kwaliteit en voortgang van een project bij ons altijd in goede handen zijn. We hebben ervaring in alle denkbare communicatie-disciplines en -technieken. We spreken de taal van creatieven, technici en mediamensen. Daarmee houden we koers en loodsen we communicatieprojecten naar succes.