Ligthart Communicatie ‘verkoopt’ inventaris voor donatie VVDJ

Na bijna 22 jaar gevestigd te zijn aan de Bergstraat 23 in Waalre verhuizen we begin november 2019 naar een kantoorgebouw aan de Raadhuisstraat. Daarmee zal een groot deel van de huidige inventaris overbodig worden. Zo ontstond het idee om hiervoor de ‘Ligthart Los&Vast Verkoop’ te houden, waarbij de opbrengst zal worden gedoneerd aan de Vereniging voor de Jeugd in Waalre.

De ‘Ligthart Los&Vast Verkoop’ vindt plaats in het weekend van 23 en 24 november, beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur. Het betreft allerlei inventaris-stukken en attributen. Van keukeninrichting tot een airco, (archief)kasten, tafels en stoelen, camera’s, diverse gadgets, (led)verlichting, papierwaren, etc. etc… Loop gewoon even binnen en kom maar ‘neuzen’ of er iets bij is wat je kunt gebruiken. Ben je thuis aan het opknappen of aan het verbouwen? Dan vind je misschien net die ene lamp of misschien wel een raam-jaloezie, kraan, deurklink, datakabel of laminaatvloer. Hou je van knutselen? We hebben nog allerlei papierwaren, verpakkings- en decoratiemateriaal liggen.

Er hangen geen prijskaartjes aan. Iedereen kan geven wat hij of zij wil. We gaan er van uit dat mensen iets doneren wat redelijk is voor hetgeen wordt meegenomen. Eventuele vast-gemonteerde zaken dien je zelf (met eigen gereedschap) te demonteren en direct mee te nemen. Er wordt niets gereserveerd.

Met de Ligthart Los&Vast Verkoop hopen we een leuk bedrag als ‘afscheidscadeautje’ voor Waalre bij elkaar te krijgen. We verlaten Waalre-Dorp en verhuizen weer naar Aalst, waar we in 1983 zijn gestart als reclamebureau ‘Ummels & Ligthart’.

Iedereen is welkom aan de Bergstraat 23 in Waalre, vanaf zaterdag 23 november 10.00 uur. En… de koffie staat uiteraard klaar.

Zie ook ons Facebook-event.

360º Video, geproduceerd door rgb producties

Nieuwe POINT•C locatie: Raadhuisstraat 14

Een deel van het voormalige thuiszorg-gebouw aan de Bergstraat 23 werd in 1997 door ons aangekocht. De laatste jaren hebben we diverse ruimtes aan collega-bedrijven verhuurd en kreeg ons gebouw de naam POINT•C. Het pand is nu verkocht aan de projectontwikkelaar van het naastgelegen plan Willibrordushof. Met de verhuizing naar de Raadhuisstraat houden we de POINT•C formule in stand. We delen de nieuwe werkruimte met Studio Twintigtien en hebben tevens een flexplek ingericht voor WebinWeb Design, Martijn Pouwels DTP en Allround Sign Systems.

Zie ook www.point-c.nl.