E-mail marketing / digitale nieuwsbrieven

Digitale nieuwsbrieven blijven een succesvol middel om klanten en andere relaties te informeren over producten en diensten.

Bij Ligthart Communicatie kunt u hiervoor uw eigen digitale nieuwsbrief laten maken. We gebruiken hiervoor een beproefde nieuwsbrief-applicatie, waarvoor we een nieuwsbrief-template in uw eigen huisstijl ontwerpen en bouwen. Daarmee kunt u uw eigen digitale nieuwsbrieven samenstellen en versturen naar uw relaties. Het is mogelijk om adreslijsten zó te beheren, dat u onderscheid kunt maken in verschillende doelgroepen. En uiteraard wordt alles ingericht volgens de geldende OPT-IN regelgeving. Het is van belang dat digitale nieuwsbrieven responsive zijn; e-mail wordt steeds meer op een tablet of smartphone bekeken.

Er zijn vele digitale nieuwsbrief-applicaties op de markt. Indien u digitale nieuwsbrieven laat maken is het belangrijk om rekening te houden met de betrouwbaarheid en kwaliteit van de applicatie. Als onafhankelijk communicatiebureau kunnen wij u hierin adviseren.

Wilt u een digitale nieuwsbrief laten maken? Neem dan contact met ons op!

Enkele voorbeelden van responsive nieuwsbrieven

Desktop-versie:

Digitale nieuwsbrief / uitnodiging Goudsmit Magnetics
E-mail marketing stichting Kiemkracht
E-mail marketing Sauna & Poolcare

Dezelfde nieuwsbrief op mobiel:

Digi NB StichtingKiemkracht op mobiel
Digi NB Saunawinkel op mobiel