E-mail marketing

E-mail marketing via digitale nieuwsbrieven is en blijft een effectief middel om doelgroepen te informeren over producten en diensten. Ligthart Communicatie maakt digitale nieuwsbrieven op maat. We gebruiken hiervoor een beproefde nieuwsbrief-applicatie. Daarmee kunnen we een nieuwsbrief-template in je eigen huisstijl ontwerpen en bouwen.

Er zijn vele digitale nieuwsbrief-applicaties op de markt. Indien je digitale nieuwsbrieven laat maken is het belangrijk om rekening te houden met de betrouwbaarheid en kwaliteit van de applicatie. Als onafhankelijk communicatiebureau kunnen wij je hierin adviseren.

Samenstellen en versturen van digitale nieuwsbrieven

Met behulp van onze applicatie kun je je eigen digitale nieuwsbrieven samenstellen en versturen naar uw relaties. Het is mogelijk om meerdere gegevens in de adressenlijsten te beheren. Zo kun je onderscheid maken in verschillende doelgroepen. En uiteraard wordt alles ingericht volgens de geldende OPT-IN regelgeving. 

‘Mobile first’

Meer dan 50% van alle e-mail wordt geopend op een mobiel apparaat. Daarom is het heel belangrijk om een digitale nieuwsbrief goed responsive te maken en te testen op mobiele weergave.

Goede content voor je digitale nieuwsbrief

Minstens zo belangrijk als het ontwerp en de techniek van je digitale nieuwsbrief is de inhoud. Waarmee vang je de aandacht van je klant? Hoe stimuleer je doorklikken naar je website? Bedrijven zeggen vaak: “wij hebben geen nieuws’. Dat is doorgaans een misvatting. Door creatief naar een organisatie te kijken en vanuit de doelgroep te denken creëeren wij interessante content. Content die zorgt voor respons!

Wil je een digitale nieuwsbrief laten maken? Neem dan contact met ons op!

Enkele voorbeelden van responsive nieuwsbrieven

Desktop-versie:

Dezelfde nieuwsbrief op mobiel: