Ontwikkelen van websites

Identiteit, inhoud, gebruiksgemak en snelheid. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een goede website. Herkenbaar zijn met een stijlvolle en goed functionerende website betekent goed nadenken over het webdesign. Niet alleen het uiterlijk, maar ook het functionele design en de manier waarop deze technisch wordt gerealiseerd. Snel, gebruiksvriendelijk en duidelijk voor de doelgroep.

De meeste website worden door ons ontwikkeld op basis van het WordPress-platform. Geen ‘standaard’ templates, maar professioneel maatwerk. Daarvoor werken we samen met de beste WordPress-ontwikkelaars.

Trends in webdesign

We volgen de trends op de voet en kijken altijd goed naar onderscheidend vermogen en functionaliteit. Een website moet flexibel zijn om steeds nieuwe mogelijkheden te kunnen implementeren. En natuurlijk is ook de vindbaarheid in Google van het grootste belang. Ontwikkelingen volgen elkaar heel snel op en daarvoor zijn we voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends.

Ervaring vanaf het www-begin

Ligthart Communicatie heeft zeer uitgebreide ervaring met het ontwikkelen en vormgeven van websites. Vanaf de eerste versies begin jaren 90, tot de meest moderne sites anno nu. Begrippen als ‘Usability’, ‘Content Management’, ‘Responsive’, ‘HTML5’ en ‘SEO’, zijn voor ons dagelijks aan de orde. We werken samen met meerdere gerenommeerde webdesigners en webbouwers, zowel binnen Point•C als daarbuiten.

Laat Ligthart Communicatie je webdesign verzorgen en je zult verrast worden door de combinatie van creativiteit en functionaliteit.
In onze Portfolio (Projectenpagina) vind je diverse voorbeelden.