December is de tijd voor bezinning, tijd voor elkaar en tijd voor goede voornemens.

Terugkijkend op 2017 mogen we vaststellen dat het een mooi jaar is geweest. Een jaar van hard werken aan succesvolle projecten voor zeer tevreden klanten. We hebben weer heel fijn kunnen samenwerken met onze partners van bergstraat23groep.nu. Onze formule, waarbij we met meerdere bedrijven ons kantoorpand delen, is en blijft succesvol. En voor 2018 staan er een aantal nieuwe initiatieven op het programma, waarover je binnenkort meer zult horen.

Naast het werk hebben we afgelopen jaar ook tijd kunnen vinden om te genieten van het grootste natuurgebied te wereld – de zee – tijdens prachtige zeiltochten.
Onze verbondenheid met de zee en de zorg voor een gezonde toekomst, heeft ons geleid naar de Plastic Soup Foundation. Deze organisatie zet zich sinds 2011 op diverse manieren in om te voorkomen dat plastic afval in zee terecht komt.

‘No plastic in our water!’ is de missie van deze eigentijdse organisatie. Via campagnes, persberichten en social media wordt aandacht gevraagd voor de wereldwijde plastic-problematiek in de oceanen en wat we hieraan kunnen doen.

De zee mogen we niet verwaarlozen. Het is de bron van al het leven. Ons budget voor kerstcadeautjes gaat daarom dit jaar naar de Plastic Soup Foundation!

Wij wensen al onze relaties fijne feestdagen en een voortvarend 2018!

 

Onderstaande film illustreert hoe ons vak (reclame) en de Plastic Soup Foundation samenkomen…