Wie zijn wij?

Ligthart Communicatie is het creatieve netwerk-communicatiebureau van Henk & Sylvia Ligthart. We werken samen met onafhankelijke topmensen en -bedrijven in de communicatiebranche. Zo bieden we onze klanten altijd het beste van het beste, tegen aantrekkelijke tarieven.
Onze jarenlange ervaring op het gebied van creatieve marketing-communicatie vormt de basis voor de huidige organisatievorm. Hierin staan de flexibiliteit en creativiteit van het netwerk centraal.

Wie doet wat?

Henk focust zich op strategie, conceptontwikkeling, teksten en vormgeving. Sylvia assisteert met traffic/operations, kwaliteitscontrole en administratie. Beiden zijn aanspreekpunt voor de klant.

Netwerk-communicatiebureau

Ligthart Communicatie is van oorsprong een erkend reclame-adviesbureau en heeft zich in de loop der jaren getransformeerd tot een netwerk-communicatiebureau. We hebben naam gemaakt met vele onderscheidende campagnes en reclameproducties. We realiseerden vele succesvolle projecten voor klanten in uiteenlopende branches. Van winkelier tot multinational en van high-tech business-to-business tot consumentenproducten. Zowel in de regio Eindhoven als ver daarbuiten.

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Henk.