Wie zijn wij?

Ligthart Communicatie is een creatief netwerk-communicatiebureau, dat wordt gevormd door Henk & Sylvia Ligthart. We werken samen met vele onafhankelijke topmensen en -bedrijven in alle denkbare vakdisciplines. Zo bieden we onze klanten altijd het beste van het beste, tegen aantrekkelijke tarieven.
Onze jarenlange ervaring op het gebied van creatieve marketing-communicatie vormt de basis voor de huidige organisatievorm, waarin de flexibiliteit en creativiteit van het netwerk centraal staan.

Henk focust zich hierbij op strategie en conceptontwikkeling, Sylvia assisteert met traffic/operations en administratie.
Ligthart Communicatie is van oorsprong een erkend reclame-adviesbureau. We hebben naam gemaakt met vele onderscheidende campagnes en reclameproducties. We realiseerden vele succesvolle projecten voor klanten in de meest uiteenlopende vakgebieden. Van winkelier tot multinational en van high-tech business-to-business tot consumentenproducten. Zowel in de regio Eindhoven als ver daarbuiten.